Кои сме ние?

Компанията SOFEL-MR Ltd се реализира на Българския пазар през 2006 година, като една от фирмите производители на хартиени пликове и опаковки. Благодарение на гъвкавите условия, които предлагаме на нашите клиенти, ние се нареждаме сред първите най-добре развиващи се компании в този бранш.

Хартиените опаковки, които произвеждаме намират все по-голямо приложение в различни отрасли на промишлеността и вече са неизменна част от опаковането на хляб и хлебни изделия, закуски, меса и месни деликатеси, аптеки и много други. С технологичните възможности с които разполагаме имаме възможност да отпечатаме висококачествен 4 цветен флексо печат, благодарение на което вашата опаковка ще бъде най-доброто средство за реклама.

Произвежданите от нас хартиени пликове и опаковки отговарят на всички европейски нормативи за качество, а материалите, които използваме се доставят от водещи европейски производители.

Ново изградената ни производствена  база е разположена  в гр. Асеновград в индустриална зона СЕВЕР и е една от най-модерните с покрита площ от 3 000 кв/м. Технологичния ни парк е съставен от нови и модерни производствени линии, даващи възможност да отговорим и на най-високите изисквания за качество.